CDperserij

Ebweg 6

2991 LT Barendrecht

t +31 (0)180 890 376

www.cdperserij.nl

info@cdperserij.nl

Kartonnen cd en dvd drukwerk

Naast het papieren cd en dvd drukwerk levert CDperserij.nl een enorm scala aan kartonnen verpakkingen. Denk daarbij aan de standaard kartonnen cd hoesjes, Digipaks in alle soorten en maten en luxe hardcover boeken, waarbij de cd of dvd ingepast wordt.

Al het kartonnen drukwerk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo is bijvoorbeeld AGI van de Steeg één van onze 'preferred suppliers' voor alle producten uit de Digipak reeks. Zodra wij met u overeenstemming bereiken over de samenstelling van uw opdracht, voorzien we u van technische tekeningen, zodat u of uw ontwerper direct aan de slag kan. Zonder dat er aannames gedaan hoeven te worden of het ontwerp wel uitgevoerd kan worden. En komt u er onverhoopt niet uit, dan heeft CDperserij.nl een eigen grafische afdeling, die u graag verder helpt.


Kartonnen cd hoesje

Een standaard kartonnen cd hoesje, uit te voeren in full colour. Verkrijgbaar voor alle oplages vanaf 50 stuks waarbij we tot 300 stuks digitaal drukken en daarboven in offset drukken. Tegen meerprijs leverbaar in luxe afwerking of vergezeld van steunkleuren in PMS. (minimale bestel oplage: 50)

kartonnen cd hoesje


Digipak familie

De hoogwaardige verpakkingen uit de Digipak familie zijn in enorm veel varianten verkrijgbaar. De basis van deze familie bestaat uit een kartonnen verpakking met plastic tray (digipak), verpakking met snede (digifile) en een variant met een huls (digisleeve). Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden om bijvoorbeeld plastic jewelboxen te bundelen in een slipcase, of een stapeltje cd wallets op te leggen in een capbox.
 

Digipak
De standaard Digipak, een icoon. Wordt in de basis geleverd op basis van een 2-luik, waarbij de tray rechts geplakt zit. De Digipak is verkrijgbaar in enorm veel uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een 3- of 4-luik, voorzien van snedes om cd boekjes in te steken, etc. Standaard wordt de Digipak bij cd persen gedrukt in offset full colour en naar keuze afgewerkt met een glanzende of matte lak. (minimale bestel oplage: 50)

cd digipak

Digifile
De Digifile is een afgeleide van de Digipak waarbij de tray vervangen is door een snede waar de cd in steekt. Daardoor is de Digifile dunner en lichter en geeft bij mailing een gunstiger tarief aan verzendkosten. (minimale bestel oplage: 50)

 

cd digifile

Digisleeve
De Digisleeve is een mooie integere verpakking waarbij de schijf in een huls verdwijnt. Het hele opervlakte van de digisleeve is bedrukbaar. De Digisleeve is sinds kort ook verkijgbaar in een vierkante vorm. De originele digisleeve is gebaseerd op 135x125cm, en deze variant is 125x125 cm. (minimale bestel oplage: 500)

cd digisleeve

DVDigipak
De standaard DVDigipak. Het fromaat is aangepast aan de industrienorm waar ook de dvd doosjes onder vallen. Deze 'hoge' digipak is verkrijgbaar in legio uitvoeringen voor zowel kleine als grote oplages. (minimale bestel oplage: 50)


Slipcase
Van één enkele cd tot een boxset van bijvoorbeeld 10 dvd's; de Slipcase is in verschillende maten voor cd en dvd beschikbaar. De slipcase kan gelever worden in verschillende kwaliteiten; van enkelwandige vouwdoos tot massieve kartonnen omdoos omplakt met drukwerk. (minimale bestel oplage: 500)


CAP box
Deze verzamelverpakking is ideaal om meerdere uitgaves te bundelen. De CAP box is geschikt om bijvoorbeeld 5 cd's in kartonnen hoesjes te omsluiten. Maar 10 cd's in papieren venster envelop in deze CAP box is geen enkel bezwaar. De CAP box is gemaakt van massief karton omplakt met glanzend of mat drukwerk. (minimale bestel oplage: 500)Luxe kartonnen verpakkingen

Naast de bovengenoemde kartonnen verpaking leveren we ook hoogwaardige kwaliteitsproducten, waarbij uw product een onuitwisbare indruk achterlaat. Omdat deze producten nog steeds uit een gestandaardiseerde productie ontstaan, kunnen we deze tegen een uitstekende prijs aanbieden.

Hardcover Digibook
Naast de Digipaks, Digifiles en Digisleeves maken we ook prachtige juweeltjes: Digibook. Vakwerk waarbij een hardcover omslag de basis vormt voor eventueel een ingelijmd booklet. De tray waar de disc ingeklemd zit, wordt achterin het digibook geplakt.